top of page

MINIMALE BESTELWAARDE €80,- EXCL. VERZENDKOSTEN

Mangohout planken, bekantrecht

Laat u zich vooral niet in verwarring brengen door de benaming van deze variant. Deze planken zijn namelijk niet bekant recht, maar perfect mooi kaarsrecht! Gezaagd door onze eigen persoontjes. Wat wilt u nog meer?

 

Ook dat weten wij al: u wilt een kwalitatief hoogstaand product. Een plank waarbij alle zorgen als het gaat om zagen en schaven/schuren voor u zijn weggenomen. Klussers die niet alle benodigde machines* ter beschikking hebben, raden wij altijd aan voor deze gekantrechte plank te kiezen. Ideaal voor particulieren!

 

Deze planken kunnen koud tegen elkaar gelijmd worden, of met een deuvel of lamello ertussen voor extra stevigheid. Komt geen zaag-, schaaf- of schuurmachine meer aan te pas!

 

 

* Om onze geschaafde planken perfect recht te krijgen, hebt u nodig:

 

Voor onze bezaagde planken hebt u aanvullend nog een vlak-/bandschuurmachine of een schaafmachine (zoals bijvoorbeeld een vlak- en vandiktebank) nodig.

Mangohout planken, bekantrecht

€ 24,95Prijs
incl.BTW |
breedte per plank

  ALGEMEEN

  De opties qua afmetingen bij al onze producten zijn minimumafmetingen. Als u drie vierkante meter bestelt, krijgt u dus ten minste drie vierkante meter geleverd. Zo ontvangt u altijd nét wat meer dan u bestelt!

   

  Mangohout is en blijft een natuurproduct. Ieder exemplaar is daardoor uniek en heeft haar eigen specifieke uiterlijke kenmerken. Zo verschillen bijvoorbeeld de kleur en het nervenpatroon van plank tot plank. Wij kunnen niet voorkomen dat planken soms wat kleine onvolkomenheden vertonen of wat in kleur verschillen.

   

  Ervaren vakmannen en vakvrouwen kijken hier moeiteloos doorheen. Juist die verschillen maken het hout zo mooi. Juist door verschillende planken te combineren krijgt een product van mangohout haar karakteristieke uitstraling!

  Optimale kwaliteit

  Om optimale kwaliteit te bieden nodigen wij u graag uit om zélf uw planken uit te komen kiezen. Neem contact met ons op om snel een bezoekafspraak te regelen.

   

  Geen tijd om langs te komen?

  U kunt blindelings op de expertise van onze medewerkers vertrouwen. Zij stellen zorgvuldig een verzameling mangohout samen die aan al uw wensen en eisen voldoet.

   

  Tóch niet naar tevredenheid?

  Die kans is erg klein, maar toch kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent met uw planken. In dat geval mag u altijd de planken waarover u ontevreden bent komen inruilen voor een ander exemplaar van dezelfde grootte. Bel, WhatsApp of mail altijd even van tevoren om een afspraak in te plannen.

  bottom of page