top of page

MINIMALE BESTELWAARDE €80,- EXCL. VERZENDKOSTEN

Mangohout planken, geschaafd

Dit product wordt verkocht per vierkante meter.

 

Beschrijf beschrijf beschrijf. Kei goei planken enzovoorts. Mango's zijn er helaas nét vanaf geplukt. Boom is nog redelijk intact. Schors is er wel vanaf (ook helaas). Tafelpoten niet inbegrepen.

 

Heeft u specifieke wensen voor de afmetingen en/of kleur? Neem contact met ons op en geef het door, samen zorgen we ervoor dat u tevreden bent over ons hout! Let wel: wij voeren géén bewerkingen uit op het hout, hoewel we eventueel bereid zijn om het hout af te korten om de verzendkosten te drukken.

 

Al onze planken hebben een vochtgehalte tussen de 8% en 15%, waardoor het hout amper tot niet zal werken als u het binnen plaatst. U kunt het hout dus direct in een meubel verwerken zonder dat u bang hoeft te zijn dat het meubel inscheurt!

 

U merkt, deze pagina is: UNDER CONSTRUCTION

 

Tips

 • Door het hout te behandelen met een beits of olie zal de kleur direct rijker en voller worden, ook met enkel een transparante afwerklaag! 
 • U krijgt het mooiste resultaat door planken met verschillende tinten/kleuren te combineren in één oppervlak. Wellicht overbodig om te melden, maar geef het gehele oppervlak wél gewoon dezelfde afwerking!  

Mangohout planken, geschaafd

PrijsVanaf € 79,95
1 Vierkante meter
incl.BTW |
  • Houtsoort: Mangohout (Mangifera Indica)
  • Lengte: 215 tot 240 cm
  • Breedte: 120 tot 250 mm
  • Dikte: 18 tot 20 mm
  • Vochtgehalte: 8-15%
  • Gewicht: ±10,9 kg/m²
  • Kleur: Diverse tinten; vooral geel/oker, bruin, grijs en oranje
  • Behandeld: Tegen schimmels en ongedierte
  • Afwerking: Geen afwerklaag aangebracht
  • Oppervlak: Geschaafd

   

  Onze planken zijn van Indiase afkomst, waar deze door lokale mangoboeren op legale wijze zijn gekapt en verwerkt.

ALGEMEEN

De opties qua afmetingen bij al onze producten zijn minimumafmetingen. Als u drie vierkante meter bestelt, krijgt u dus ten minste drie vierkante meter geleverd. Zo ontvangt u altijd nét wat meer dan u bestelt!

 

Mangohout is en blijft een natuurproduct. Ieder exemplaar is daardoor uniek en heeft haar eigen specifieke uiterlijke kenmerken. Zo verschillen bijvoorbeeld de kleur en het nervenpatroon van plank tot plank. Wij kunnen niet voorkomen dat planken soms wat kleine onvolkomenheden vertonen of wat in kleur verschillen.

 

Ervaren vakmannen en vakvrouwen kijken hier moeiteloos doorheen. Juist die verschillen maken het hout zo mooi. Juist door verschillende planken te combineren krijgt een product van mangohout haar karakteristieke uitstraling!

Optimale kwaliteit

Om optimale kwaliteit te bieden nodigen wij u graag uit om zélf uw planken uit te komen kiezen. Neem contact met ons op om snel een bezoekafspraak te regelen.

 

Geen tijd om langs te komen?

U kunt blindelings op de expertise van onze medewerkers vertrouwen. Zij stellen zorgvuldig een verzameling mangohout samen die aan al uw wensen en eisen voldoet.

 

Tóch niet naar tevredenheid?

Die kans is erg klein, maar toch kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent met uw planken. In dat geval mag u altijd de planken waarover u ontevreden bent komen inruilen voor een ander exemplaar van dezelfde grootte. Bel, WhatsApp of mail altijd even van tevoren om een afspraak in te plannen.

bottom of page